Протасів Яр відкриває лижний сезон
Фото: facebook.com/ProtasivYar/photos

У Протасовому Яру з 8 грудня стартував новий сезон катання на лижах та сноубордах. Про це повідомили у гірськолижному комплексі.

В цьому сезоні там працюватиме малий схил, прокат спорядження, школа Protasiv School, ресторан ДоSki та оновлений фудкорт. Покататися можна буде щодня з 10:00 до 21:00, а каса буде відкрита з 10:00 до 20:30.

Вартість абонемента на дві години становить:

  • У будні дні — 300 грн.
  • У вихідні та святкові дні — 400 грн.

Вихід на сніг коштує 100 грн за чотири години перебування. Один підйом (на великому чи малому витязі) у будні дні — 30 грн, а у вихідні та святкові дні — 40 грн.

Для виходу на сніг необхідно мати при собі придбаний SkiPass вартістю 20 грн. Ті скіпаси, які були придбані минулого року, також продовжують діяти.

"У випадку відключень електроенергії ми будемо намагатися забезпечувати роботу комплексу з використанням генераторів. У зв'язку з комендантською годиною нічні катання поки що не плануються", — додають у комплексі Protasiv Yar.

Нагадаємо, на ВДНГ знову відкриється "Зимова Країна", яка цієї зими працюватиме у режимі енергозаощадження. Організатори вирішили відмовитися від новорічної сцени та усіх заходів — територія Експоцентру працюватиме тільки у режимі парку. А локації прикрасять декораціями минулих років.

"Вечірні Kureni", Всі. Свої, концерт Луни та інше: куди піти у Києві 9-11 грудня