Pop-up support Ukrainian designer with Apt.13

З 10 по 14 червня у Мілані запрацює виставка Pop-up support Ukrainian fashion designer with Apt.13 з колекціями кращих українських дизайнерів під патронатом засновниці київського та одеського мультибрендів Apartment 13 Діани Ставніцер. Мета заходу — продемонструвати світові українську моду.

Презентація колекцій українських дизайнерів відбудеться одночасно з виставкою International Furnishing Accessories Exhibition 2022. Цей захід вперше за 3 роки проходить у Мілані, тож організатори української виставки очікують великий наплив людей. 

У планах проєкту Pop-up support Ukrainian fashion designer with Apt. 13 не тільки презентація українських колекцій, але й подальше створення власного шоуруму з кращими представниками української фешн-індустрії, аби надалі просувати їх на європейському ринку. Зокрема, на виставці представлять одяг, взуття, аксесуари, прикраси, килими та кераміку від брендів Pustovit, Gunia project, Gasanova, Drutis, Article blazer, Katerina Kvit, T.Mosca, Guzema, ElenaReva, AMG, Bobkova, La mare, Litkovskaya x apt13, Oberig, Yulia Kravchenko та інші. "Італійці дуже патріотичні в плані моди, вони поклоняються своїм Fendi, Versace, Dolce&Gabbana, Moschino та іншим. До решти ж, ставляться дуже холодно. Наша мета — продемонструвати, що українська фешн-індустрія нічим не гірша, а в деяких моментах і значно цікавіша за європейських конкурентів. Наша головна ідея — показати Європі, що наша культура надзвичайно цікава, а українські дизайнери талановиті та несхожі ні на кого. Як і в київському просторі Apartment 13, у Мілані ми будемо демонструвати інтелектуальну та цікаву моду, яка підкреслює твою індивідуальність та несе значно глибші сенси, ніж "просто красива сукня"", — розповідає одна із організаторок виставки Валерія Лозован.

Під час виставки також лунатимуть українські пісні, гості зможуть спробувати традиційні закуски вітчизняної кухні й дізнатися більше про українську культуру. Відсоток із продажів перерахують до благодійного фонду Help Ukraine Center на допомогу вимушеним переселенцям. 

Виставка Pop-up support Ukrainian fashion designer with Apt.13 розпочнеться 10 червня за адресою: Milano, Via San Maurillo 7, 2013