У кожному районі Києва підготують по 100 пунктів обігріву
Фото: КМДА

У Києві, на випадок критичних пошкоджень системи опалення, підготують по 100 пунктів обігріву у кожному районі.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Пункт обігріву у КиєвіПункти обігріву обладнують санвузлами, їдальнями, місцями для відпочинку, банками теплого одягу.  Кияни зможуть прийти, погрітися та спуститися в укриття під час сигналу повітряної тривоги.

У зв’язку із агресією рф ми маємо пошкодження системи енергопостачання нашої держави. Тому готуємось до складної зими. За дорученням мера Києва Віталія Кличка до початку зими буде сформовано близько тисячі пунктів обігріву

Такі місця облаштують на базі соціальних об’єктів, бо саме там влада забезпечуватиме тепло та енергопостачання у випадку критичної ситуації.

Для додаткового теплопостачання теплопунктів пункти будуть обладнані генераторами для аварійного живлення та тепловими гарматами.

Також біля теплопунктів працюватимуть співробітники швидкої, а у кімнатах теплових об'єктів, за необхідністю, надаватимуть медичну допомогу.

Відвідувачі пунктів матимуть доступ до новин та актуальної інформації про місто, а також психологічну підтримку.

Над цими соціальними проєктами працюватимуть фахівці з різних департаментів задля підтримки усіх потреб населення.

Раніше ми писали, що у КМДА закликали мешканців Києва не користуватися ліфтами у періоди стабілізаційних відключень електроенергії в їхньому будинку задля своєї безпеки.

Київ претендує на звання "найрозумнішого" міста у світі — Кличко