Як виглядає сквер біля метро Шулявка без МАФів: фото

У Києві на Берестейському проспекті біля станції метро "Шулявська" продовжують облаштовувати громадський простір та сквер. Гендиректор "Київзеленбуду" Олексій Король показав, що вже зробили.

Як виглядає сквер біля метро Шулявка без МАФів: фотоНа ділянці біля метро "Шулявська" провели роботи з озеленення, висадили кущі, дерева, квіти.

Як виглядає сквер біля метро Шулявка без МАФів: фотоЗокрема, тут з'явились клумби із багаторічними рослинами. Для молодих дерев зробили спеціальні укріплення, щоб вони не впали від сильного вітру.

Як виглядає сквер біля метро Шулявка без МАФів: фотоНа території поклали плитку, встановили сучасні лавки, смітники й антипаркувальні стовпчики. Олексій Король зазначив, що наразі комунальники працюють над встановленням освітлення та підключенням поливу.

Як виглядає сквер біля метро Шулявка без МАФів: фотоЯк виглядає сквер біля метро Шулявка без МАФів: фото"Концепція просторів біля станцій метро — це не лише доріжки, лави й урни, а й сучасне озеленення: звісно, головними елементами є дерева, але ми також робимо акценти на чагарниках та багаторічних рослинах", — йдеться у дописі гендиректора.

Як виглядає сквер у Києві біля метро Шулявка без МАФів: фотоНагадаємо, що киянам показали, як облаштовують сквер біля метро "Героїв Дніпра".

Біля метро "Шулявська" та "Героїв Дніпра" замість МАФів облаштують громадські простори