Кличко перевірив, як облаштовують сквер біля метро Героїв Дніпра: фото

Сьогодні, 31 травня, мер Києва Віталій Кличко приїхав в Оболонський район, щоб перевірити, як облаштовують сквер біля метро "Героїв Дніпра". Нещодавно там демонтували 66 МАФів та почали оновлювати дорожнє покриття та класти плитку.

Сьогодні, 31 травня, мер Києва Віталій Кличко приїхав в Оболонський район, щоб перевірити, як облаштовують сквер біля метро "Героїв Дніпра".

 

Кличко поспілкувався із місцевими жителями та комунальниками, які проводять будівельні роботи. Міський голова зазначив, що на території скверу встановлять спеціальні навіси — перголи, які даватимуть тінь у літню спеку, висадять сакури й дерева з ажурною кроною, які підсвічуватимуться в темний період часу. 

Віталій Кличко перевірів, як облаштовують сквер біля метро "Героїв Дніпра""Це системна робота міста, коли розчищаються та облаштовуються входи та виходи до станцій метрополітену. Адже підземні станції метрополітену є укриттями під час повітряних тривог. І важливо, щоб шляхи до них були вільними та безпечними", — наголосив Віталій Кличко.

 

Також мер столиці відвідав Подільський район та обстежив місця, де з'явилися стихійні звалища. Кличко нагадав головам районів та керівникам комунальних служб, що вони відповідають за санітарний стан у районі й не повинні допускати утворення антисанітарних умов на вулицях Києва.

Раніше ми писали, що у Дарницькому районі Києва земельна комісія Київради виявила незаконне будівництво багатоповерхівки. Висотку почали зводити на вулиці Грузинській, 23-25.

З'явилася концепція нового скверу поблизу станції "Героїв Дніпра": фото