Киян та гостей міста запрошують до Київського зоопарку, де розпочався 117 весняно-літній сезон: фото капібари, ведмедя, тигра, мавпи, слона.

У Київському зоопарку розпочався 117 весняно-літній сезон. Тварини та птахи вже перебралися до літніх майданчиків й чекають на відвідувачів.

Киян та гостей міста запрошують до Київського зоопарку, де розпочався 117 весняно-літній сезон: фото капібари, ведмедя, тигра, мавпи, слона.Робітники КиївЗоо ретельно готувалися до літньої пори. Для маленьких та великих крилатих й волохатих мешканців привели до ладу вольєри, прибрали та оновили штучні водойми. 

Киян та гостей міста запрошують до Київського зоопарку, де розпочався 117 весняно-літній сезон: фото капібари, ведмедя, тигра, мавпи, слона.Наразі гості зоопарку можуть побачити 30 оновлених експозицій. Також нещодавно для птахів створили новий авіарій, а для жителів, які полюбляють перебувати у воді, встановили дві штучні водойми та  15 сучасних аераційних систем.

Киян та гостей міста запрошують до Київського зоопарку, де розпочався 117 весняно-літній сезон: фото капібари, ведмедя, тигра, мавпи, слона.Столичний зоопарк протягом 2022 та 2023 років врятував чимало тварин та птахів. Їх розмістили з іншими членами родини КиївЗоо. А для дванадцяти врятованих павіанів анубіса спеціально побудували великий вольєр.

Київський зоопарк запрошує на відкриття нового сезону 2023Для маленьких відвідувачів зоопарку, з нагоди поповнення в сім'ї капібар, облаштували новий майданчик, де маленькі капібари зможуть плавати у басейні та гратися іграшками. 

Капібара у Київському зоопарку"Україна - це європейська держава! І ми повинні виховувати європейські цінності та стандарти у всіх галузях нашого суспільства, а відношення до природи та тваринного світу нашої країни є дуже важливе для нашого майбутнього та майбутнього наших дітей", — підкреслюють зоопрацівники.

Киян та гостей міста запрошують до Київського зоопарку, де розпочався 117 весняно-літній сезон: фото капібари, ведмедя, тигра, мавпи, слона.До того ж на території зоопарку вже зазеленіли дерева. Біля квітів та вольєрів з тваринами можна зробити чудові світлини разом з усією родиною.

Відвідати Київський зоопарк можна за адресою: проспект Берестейський, 32.

Раніше ми писали, що мешканець КиївЗоо, слон Хорас, отримав нові велетенські іграшки.

Кияни просять створити більше майданчиків та територій для вигулу собак