Киян запрошують до Київського зоопарку погодувати слона Хораса та подивитися, як він бавиться своїми велетенськими іграшками.

Киян запрошують до столичного зоопарку погодувати слона Хораса та подивитися, як він бавиться своїми новими велетенськими іграшками.

Нещодавно слоник отримав нові забавки — два дерев'яні стовбури-чесалки (висота кожної складає 4 м) та великий кам'яний валун, що важить 9 т. 

Киян запрошують до Київського зоопарку погодувати слона Хораса та подивитися, як він бавиться своїми новими велетенськими іграшками.Такі іграшки до вподоби травоїдному ссавцю. Хорас вже дорослий слон: йому 18 років, а маса тіла складає 4 т, тому і гратися він може саме з такими величезними природними забавками.

"Немає більшого задоволення, ніж після смачненького сніданку повалятись у шикарній калюжі, а потім потерти спинку та гарненько почухати животик", — підкреслили зоопрацівники.

Киян запрошують до столичного зоопарку погодувати слона Хораса та подивитися, як він бавиться своїми новими велетенськими іграшками.На цьому вікенді усіх містян запрошують на показовий ланч слоника. Його годуватимуть сіном, овочами та фруктами.

"Кожного дня він з’їдає близько 150 кг кормів (сіно, вівсяна солома, гілковий корм, овочі і фрукти), 5 кг спеціалізованого гранульованого корму та випиває майже 70 літрів води", — повідомили у зоопарку.

Раніше ми писали, що після відкриття весняного сезону у КиївЗоо випустили пеліканів на відкриту водойму. 16 рожевих та 4 кучерявих пернатих можна побачити на озері біля центрального входу.

Також пропонуємо подивитися мініфільм про життя тварин на початку повномасштабної війни в Україні, який зняли працівники Київського міського зоопарку.

Тварини Київського зоопарку створили 19 нових пар: фото