У Київському зоопарку бегемоту Лілі створили "пляж" з парасолькою: фото, відео

Киян запрошують до Київського зоопарку подивитися, як для бегемота Лілі облаштували власний невеликий пляж із піском та двометровою парасолькою зі справжнього пальмового листя. 

У Київському зоопарку бегемотихи Лілі облаштували "пляж" з парасолькою: фото, відеоДев'ятирічна дівчинка Лілі вже повернулася у свій літній вольєр після зимового сезону. Спеціально для неї почистили та оновили зручний басейн, де тварина любить плавати або просто лежати та грітися на сонечку.

У Київському зоопарку бегемотихи Лілі облаштували "пляж" з парасолькою: фото, відеоВона весела, привітна та, попри велику вагу, дуже активна тварина.

У Київському зоопарку бегемотихи Лілі облаштували "пляж" з парасолькою: фото, відеоЛілі важить близько 2 тонн, обожнює фрукти, овочі та травку. Щодня бегемотиха з'їдає 60 кг рослинної їжі. 

У Київському зоопарку бегемотихи Лілі облаштували "пляж" з парасолькою: фото, відеоУ Київському зоопарку бегемотихи Лілі облаштували "пляж" з парасолькою: фото, відео

У Київському зоопарку можна подивитися, як Лілі, що належить до ссавців із ряду парнокопитних, грається у воді та їсть смаколики. У понеділок бегемотиха чекатиме з 12:00 до 17:00, а в усі інші дні з 10:00 до 17:00 (перебувати на території КиївЗоо можна до 18:45). 

Адреса: проспект Берестейський, 32.

Раніше ми писали, що на Київщині в контактному зоопарку "Золотий фазан" надавали фотопослуги з дикими тваринами. Відвідувачам давали потримати маленьких левенят для фото "на згадку".

У Київському зоопарку розпочався 117 весняно-літній сезон: фото, відео