У Дарницькому районі Києва художники-волонтери створили мурал, який присвятили рятувальникам-вогнеборцям.
Фото: ДСНС

У Дарницькому районі столиці художники-волонтери створили новий мурал, який присвятили рятувальникам-вогнеборцям. Про це повідомили представники ДСНС у Facebook.

У Дарницькому районі Києва з'явився новий мурал з вогнеборцями: фотоНовий стінопис можна побачити на паркані біля Державної пожежно-рятувальної частини №24, яка знаходиться за адресою: вулиця Олександра Кошиці, 3В.

У Києві з'явився новий мурал з вогнеборцями: фотоАвтори муралу — художники з Культурно-мистецького центру, дитячої художньої школи №11, дитячої школи мистецтв №4 та №9. Цей твір є подякою вогнеборцям за щоденну працю.

На Дарниці з'явився новий мурал з пожежниками та рятувальниками: фотоУсіх, хто брав участь у створення муралу, нагородили подяками від ДСНС за активну громадянську позицію.

У Києві з'явився новий мурал з вогнеборцями: фотоНагадаємо, що нещодавно на ВДНГ знищили унікальну мозаїку з пожежниками, яка розміщувалась в інтер'єрі павільйону протипожежної безпеки. Після розголосу її хотіли "українізувати", але потім повідомили, що цей витвір мистецтва відновлять у первісному вигляді. 

У центрі Києва з'явився новий мурал: хто створив і кому його присвятили