У Києві знову відбувся мітинг біля КМДА: влада відреагувала на вимоги

Сьогодні, 23 вересня, під стінами Київської міської ради знову відбулась акція протесту. Другу суботу поспіль кияни виступають проти непотрібних витрат з бюджету, але до підтримки оборони додалися вимоги про пандуси в сховища, нові госпіталі, укриття в школах і садочках. 

Мітинг у Києві 23 вересняПро це повідомила депутатка Ксенія Семенова у Telegram.

Мітинг у Києві 23 вересняНа цей раз влада відреагувала на вимоги мітингувальників. Столиця виділить 120 мільйонів на пандуси в укриттях вже цього тижня, а тендерів на некритичні речі планувати не будуть.

23 вересня у Києві біля КМДА відбулась акція протесту проти непотрібних витрат.Проте, як підкреслив секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, Київ продовжить підтримувати ЗСУ, але витрати на потреби міста продовжаться. 

Важливо, щоб місто жило і працювало на перемогу. Треба зважено підходити до рішень щодо підтримки життєдіяльності міста. Критична інфраструктура, центри ухвалення рішень, комунікації, шляхи сполучення та багато іншого – все це необхідно підтримувати в належному стані. Тому бюджетне забезпечення цих напрямів має також бути на необхідному рівні

Нагадаємо, що 16 вересня до стін КМДА прийшло понад 100 активних мітингувальників. Люди вимагали під час війни скасувати усі тендери й направити кошти на армію. 

Протест у Білій Церкві: місцеву владу закликають припинити недоцільні закупівлі