У Києві проходить мітинг біля КМДА: чого вимагають кияни (ФОТО)

Сьогодні, 16 вересня, у центрі Києва проходить протест проти марнотратства й скандальних закупівель. Кияни залили червоною фарбою двері КМДА й закликають владу витрачати гроші на ЗСУ, а не на нові розв'язки, ремонт бруківки, овочерізки та барабани.

Мітинг біля КМДА 16 вересня у КиєвіПонад 100 активних мітингувальників тримають плакати із різними закликами, наприклад "Турнікети і дрони, а не стадіони", "Плачу податки на перемогу, а не бруківку", "Дітям потрібні живі батьки, а не безглузді тендери" тощо.

Мітинг біля КМДА 16 вересня у Києві

Мітинг біля КМДА 16 вересня у КиєвіЛюди вимагають під час війни скасувати усі тендери й направити кошти на армію. На мітинг прийшли вдови і діти полеглих Героїв, які тримають їхні портрети.

Мітинг біля КМДА 16 вересня у КиєвіВідомо, що активісту, який розлив фарбу на двері Київської міської держадміністрації, затримали та вручили два адмінпротоколи.

Мітинг біля КМДА 16 вересня у Києві

Під КМДА 16 вересня провели мітинг: фото, відеоДо цього подібний мітинг провели в Одесі.

Раніше ми писали, що на сайті КМР з'явилась петиція, в якій кияни просять змінити підхід до планування бюджету й замість непотрібних витрат направити гроші на ЗСУ.

У Києві можуть встановити пам’ятник Олександру Мацієвському: подробиці