У Києві за минулий тиждень врятували 34 тварини: фото

Сьогодні, 4 вересня, відзначають Всесвітній день захисту тварин. Команда київських зоорятувальників Kyiv Animal Rescue Group опублікували хроніку своєї роботи за тиждень й поділилися світлинами врятованих тварин.

Всесвітній день захисту тварин: команда київських зоорятувальників Kyiv Animal Rescue Group опублікували хроніку своєї роботи за тиждень й поділилися світлинами врятованих тварин.

За період з 25 вересня по 1 жовтня представники KARG здійснили 62 виїзди та врятували 34 тварини. Допомогу отримали коти, собаки, голуби, білка, дупель, черепаха, кажан та навіть гадюка.

Всесвітній день захисту тварин: команда київських зоорятувальників Kyiv Animal Rescue Group опублікували хроніку своєї роботи за тиждень й поділилися світлинами врятованих тварин.У Києві за минулий тиждень врятували 34 твариниДеякі тварини залізли у шахту ліфта й не могли вилізти, інші опинились на карнизі балкона й потребували допомоги. Також зоорятувальники передали до ветеринарних лікарів хворих чотирилапих, які перебували у важкому стані на самоті. 

Наприклад, на вулиці Святославській відловили та передали заявникам чотирьох кошенят, що жили під автівкою, з села Погреби шпиталізовано травмовану собаку, що приповзла на будівництво, а з озера у парку "Орлятко" відловили одну червоновуху черепаху.

У Києві за минулий тиждень врятували 34 твариниУ Києві за минулий тиждень врятували 34 твариниУ Києві за минулий тиждень врятували 34 твариниКиян просять піклуватися про свої домашніх улюбленців й не забувати про їхню безпеку: встановлювати сітки на вікна, не вигулювати на вулиці домашніх гризунів та надягати на чотирилапих адресники з іменами господарів.

Раніше ми писали, що в Оболонському районі Києва троє собак загинули від отруєння невідомими речовинами.

У Києві згорів котячий притулок "Котобаза": засновники кажуть про підрив