У київському пологовому будинку №3 відкрилось сучасне акушерське відділення — народжувати дітей можна під музичку, а родичам пропонують спостерігати за процесом онлайн

У київському пологовому будинку №3 відкрилось нове акушерське відділення з сучасною технікою та комфортними залами — народжувати дітей можна під музику, а родичам пропонують спостерігати за процесом онлайн, повідомили представники Департаменту охорони здоров'я міста Києва.

У київському пологовому будинку №3 відкрилось нове акушерське відділення з сучасною технікою та комфортними заламиВідділення створили за стандартами ЄС. Воно містить дев’ять комфортабельних пологових залів, два надсучасні операційні блоки, які оснастили сучасним обладнанням, яке допоможе лікарям застосовувати інноваційні технології.

У київському пологовому будинку №3 відкрилось нове акушерське відділення з сучасною технікою та комфортними залами"Наприклад - цифровий С-арочний рентген-апарат з високочастотним генератором. Крім іншого, він дозволяє просто в операційній робити знімки з високою роздільною здатністю в режимі реального часу, та в разі потреби швидко корегувати хід операції", — йдеться у дописі.

Для пацієнток, за бажанням, можуть організувати відеотрансляцію з родичами, які б хотіли спостерігати за процесом народжування немовля. Також можна ставити улюблену музику, яка заспокоїть породіллю або застосувати французьку методику "криштальний потік" — купання немовляти після кесаревого розтину.

Адреса пологового будинку №3: вулиця Василя Кучера, 7.

Раніше ми писали, що у Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv

На Київщині лікарка після операції забула серветку в тілі дитини