American University Kyiv офіційно відкрили у будівлі Річкового вокзалу на Поштовій площі у Києві

У Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv. Про це повідомив ректор освітнього закладу Роман Шеремета у Facebook.

У Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv.На відкритті були присутні міністр освіти Арсен Лісовий, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, мер Києва Віталій Кличко та інші. Університет відкрили пропри постійні ракетні атаки росіян. 

У Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv."American University Kyiv – це не просто ще один університет, це великий символ стійкості українського народу, це маяк надії та партнерства між США та Україною", — йдеться у дописі.

У Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv.У Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv.Під час відкриття кампусу River Port відбулася церемонія інавгурації нового президента Американського університету Дена Райса. "У цей знаменний день ми вітаємо наших студентів, викладачів, акціонерів, друзів, які весь цей час війни та першого року діяльності АЮК залишалися відданими масштабній освітній місії – створенню університету. Кожен день ви всі робите все можливе, щоб перетворити слоган AЮK "Освіта, що дає свободу" в реальність", — наголосив Райс.

У Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv.Приватний навчальний заклад American University Kyiv відкрили у 2022 році в партнерстві з Arizona State University (ASU), з одним із найбільших університетів США. На Поштовій площі, в будівлі Річкового вокзалу навчання проводилося онлайн, проте наразі студенти можуть навчатися очно.

У Києві у будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv."Ми щасливі, що, незважаючи на війну, ми можемо зібратися разом для здійснення цієї красивої американської академічної традиції. Це також особливий момент у житті університету, оскільки це перша зустріч у відреставрованій будівлі РічПорту, яка є важливою частиною українського мистецтва та історії", — зазначили представники університету.

Нагадаємо, що відреставровану будівлю Річкового вокзалу ввели в експлуатацію у квітні 2023 року. У будівлі вдалося зберегти історичний фасад та цінні панно, створені у 1961 році.

Київські університети увійшли до світового рейтингу CWUR: які саме