У Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом: фото

20 грудня у столиці відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом для проїзду автотранспорту та трамваю оновленими коліями. 20 грудня у столиці відкрили рух Дегтярівським шляхопроводомПро це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

Він зазначив, що шляхопровід побудували ще у 1963 році і з тих пір його капітально не оновлювали, через що об’єкт перебував у аварійному стані.20 грудня у столиці відкрили рух Дегтярівським шляхопроводомКомунальники розібрали конструкції споруди, фундамент та замінили на нові з покращеними характеристиками.

Новий шляхопровід на 1м вищий, ніж попередній. Ширина споруди збільшилися — з 28 м до 40 м. Довжина шляхопроводу 36 м замість 33 м.20 грудня у столиці відкрили рух Дегтярівським шляхопроводомПокращені параметри мають збільшити пропускну спроможність до 45 000 автомобілів на добу.

На новому шляхопроводі зберегли трамвайну лінію, на якій повністю оновили рейки, посилили монолітні плити полотна.20 грудня у столиці відкрили рух Дегтярівським шляхопроводомВідкрили рух і заїздами та зʼїздами з нового шляхопроводу.

Увесь комплекс робіт, (влаштування верхнього шару асфальту та благоустрій території біля зʼїздів та заїздів) завершать наступної весни. 

Також планують влаштувати велодоріжки та тротуари.20 грудня у столиці відкрили рух Дегтярівським шляхопроводомРаніше “Наш Київ” писав, що 1 грудня у Києві відкрили дозволили рух Подільсько-Воскресенським мостом.

Стало відомо, в якому стані знаходиться Міст Метро у Києві: подробиці