У Києві відкрили Подільсько-Воскресенський міст: фото

Сьогодні, 1 грудня, у Києві дозволили рух Подільсько-Воскресенським мостом.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко. У Києві відкрили Подільсько-Воскресенський містРух відкрили для спецтранспорту, автомобілів екстрених служб та пасажирських автобусів. 

Серед перших працюватиме автобусний маршрут № 111 за напрямком метро “Площа Українських Героїв” метро “Лівобережна”.У Києві відкрили Подільсько-Воскресенський містПодільсько-Воскресенський міст є найбільшим з обʼєктів транспортної інфраструктури Києва та України. Його протяжність становить понад 10 кілометрів.

Будівництво мостового переходу продовжується й надалі. У Києві відкрили Подільсько-Воскресенський містНаступним етапом планують забезпечити проїзд на вул. О. Бальзака, а також відремонтувати вулиці Центральна Садова, включно з облаштуванням мережі водовідведення — це все планують втілити у 2024 році.

Як зазначає очільник міста, запуск руху автотранспорту є першим кроком до наступного етапу — метро на Троєщину, частина станцій якого вже існують, а роботи з облаштування тунелів мають активізувати згодом.У Києві відкрили Подільсько-Воскресенський міст“Наш Київ” вже повідомляв, що у Київській області відбудовують 4 мости.

Через Подільсько-Воскресенський міст курсуватиме новий автобус: схема руху