У Києві відкрили кінологічний центр для службових собак Укрзалізниці: фото

Сьогодні, 16 грудня, у Києві відкрили новий кінологічний центр для службових собак "Укрзалізниці". Чотирилапих охоронців тренуватимуть кваліфіковані кінологи.

Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

У Києві відкрили кінологічний центр для службових собак "Укрзалізниці": фотоНа відкритті був присутній американський бізнесмен та благодійник Говард Баффет.

У Києві відкрили кінологічний центр для службових собак "Укрзалізниці": фотоЗазначається, що для службових собак створили найкращі умови — облаштували 12 вольєрів для дорослих тварин та два для цуценят й породіль. Також на базі кінологічного центру працюватиме цілодобова ветеринарна клініка.

У Києві відкрили кінологічний центр для службових собак "Укрзалізниці": фото"Наразі у центрі виховують 13 службових собак різних порід. З кожною собакою працюють кваліфіковані кінологи, які вчать виявляти заборонені до перевезення у поїздах речовини, зброю, вибухові предмети", — йдеться у дописі.

У Києві відкрили кінологічний центр для службових собак "Укрзалізниці": фотоНаголошується, що треновані собаки щодня допомагають залізничникам охороняти пасажирів та вантажі. Подібні центри планують відкрити в інших містах України — в Одесі, Дніпрі, Харкові та Львові.

Раніше ми писали, що київський пес Карбон став найтитулованішим собакою України — за чотирирічне життя він отримав 35 найпрестижніших титулів у 20 країнах світу.

Укрзалізниця запускає двоповерховий потяг з Києва до Львова: розклад