Пес Карбон став найтитулованішим собакою України: які нагороди отримав собака.

Пес Карбон став найтитулованішим собакою України. Пес народився та тренувався у Києві й за чотирирічне життя отримав 35 найпрестижніших титулів у 20 країнах світу.

Пес Карбон став найтитулованішим собакою України: які нагороди отримав собака.

Сьогодні, 30 листопада, німецьку вівчарку внесли у книгу рекордів України, повідомили у "Вечірньому Києві".

Пес Карбон з Києва потрапив до книги рекордів України: фотоОчільниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова зазначила, що тварина разом із господаркою не пропускали жодного конкурсу й постійно показували свої досягнення закордоном.

Пес Карбон став найтитулованішим собакою України: які нагороди отримав собака.Власниця пса, Оксана Тонкаль, підкреслила, що Карбон, бувши 17-місячним щеням, завоював своє перше місце на екстер'єрній виставці. Після цього вона не сумнівалася, що її чотирилапий стане відомий як в Україні, так і по всій Європі.

"В Україні він отримав найпрестижнішу нагороду інтерчемпіона та став двократним чемпіоном в нашій державі. Після цього ми стали подорожувати й отримувати нагороди за кордоном", — коментує власниця собаки.

З дитинства пса щодня тренує хендлер кінологічного центру. Карбон бере уроки захисту, слухняності, слідової роботи й рингової підготовки.

Раніше ми писали, що у Києві нагородили службових собак ДСНС за врятовані життя.

У столиці затвердили цільову програму поводження з тваринами на 2024-2025 роки: основні положення