У Києві відкрилась виставка Моя історія. 32 роки Незалежності: що показують

У Музеї історії Києва відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності", на якій можна побачити 32 арт-об’єкти сучасних українських митців, колекцію монет та марок за кожен рік незалежності України.

У Києві відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності": що показуютьУ Києві відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності": що показують

Про відкриття виставки повідомили представники Київради у Facebook.

Монети, які представлені на виставці, передав для експозиції Національний банк України, а марки надала "Укрпошта". 

У Києві відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності": що показуютьУ Києві відкрилась виставка до Дня Незалежності України 2023: що показуютьНа виставці покажуть і твори мистецтва, які раніше не виставлялися на широкий загал. Їх зібрали для показу з приватних колекцій та музейних зібрань.

У Києві відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності": що показуютьУ Києві відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності": що показуютьУ Києві відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності": що показують

У Києві відкрилась виставка "Моя історія. 32 роки Незалежності": що показують

Виставка започатковує низку заходів із відзначення Дня Незалежності України. Вона триватиме з 09 серпня до 05 листопада. 

Адреса: вулиця Богдана Хмельницького, 7. 

Режим роботи: середа-неділя з 12:00 до 19:00, вихідні дні — понеділок та вівторок.

Раніше ми писали, що в Українському Домі відкриють виставку про художницю з Херсонщини Поліну Райко.

У Києві відкрилася виставка авторки панно на станції "Хрещатик"