У Києві відбувся матч пам'яті, присвячений загиблому біля фунікулера підлітку
Фото - Суспільне

У Києві на стадіоні Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся матч пам'яті. Його присвятили загиблому на станції фунікулера Максиму Матерухіну.

Про це повідомило Суспільне. 

Матч відбувся між юнацькими командами "Зміна-Оболонь" та "Арсенал Київ". Загиблий Максим був гравцем команди "Зміна". Футболісти вийшли у формі з зображенням Максима. Матч розпочали з хвилини мовчання.

Тренер з футбольної школи "Зміна" Богдан Кулібабенко розповів, що юнак прийшов до команди приблизно три роки тому. Максим був центральним нападником. Хлопець був добрим, спокійним і дисциплінованим.

"Ми його неодноразово ставили в приклад на предмет дисципліни, порядку навіть по різних дрібницях. Всі його дуже поважали та цінували як друга, як колегу", — розповів тренер.

А гравці по команді поділились, що хлопець був перспективним футболістом.

"Максим був доброю людиною, ніколи не ліз в конфлікти, мав добрі стосунки з усіма в команді. Він був перспективним гравцем, він міг вийти і підсилити гру", — розповів Олександр Брітіков, гравець команди "Зміна".

Нагадаємо, 7 квітня, на станції столичного фунікулера загинув 16-річний підліток Максим Матерухін. Під час сварки чоловік штовхнув хлопця на скло, через що той отримав смертельну рану шиї. Підозрюваний працював в Управлінні державної охорони — у правоохоронному органі повідомили, що призначили внутрішнє службове розслідування.

Також ми писали про те, що 9 квітня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві підлітка. 

Підозрюваному у вбивстві підлітка на станції київського фунікулера обрали запобіжний захід