Укрпошта випустила нову марку "Податки. Армія. Перемога"

Сьогодні, 27 червня, "Укрпошта" випустила нову марку та поштовий набір "Податки. Армія. Перемога". Спецпогашення відбулось у Києві на Центральному головпоштамті. Марку присвятили Дню Конституції України. 

У Києві відбулося спецпогашення марки "Податки. Армія. Перемога": фото

За задумом, марка має нагадати українцям про необхідність сплачувати податки. "В статті 67 написано: "Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом", тому Укрпошта 27 червня запускає марку “Податки. Армія. Перемога”. Податками ми спільно підтримуємо ЗСУ", — повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

27 червня "Укрпошта" випустила нову марку "Податки. Армія. Перемога", яку присвятили Дню Конституції України.До випуску увійшли круглі та квадратні марки. На них зображено монету НБУ номіналом 1 гривня, що трансформується в кулю. На фоні гривні — люди, які працюють на благо України, заводи, ТЕЦ, українські військові та літаки в небі.

27 червня "Укрпошта" випустила нову марку "Податки. Армія. Перемога", яку присвятили Дню Конституції України."Кожен раз, коли ви купуєте чи відправляєте марки — це нагадування, що кожна сплачена гривня податку, перетворюється на кулю", — наголосив Смілянський на церемонії спецпогашення.

Поштовий набір включає: аркуш «Податки. Армія. Перемога», конверт "Перший день" та картку. Вартість поштового набору — 186 грн 54 копійки. Придбати можна за посиланням або у відділеннях поштового оператора.

Раніше ми писали, що "Укрпошта" переходить на автоматичне сортування посилок та пришвидшує обробку та доставляння поштових перевезень по території України.

Укрпошта випускає нові марки "Підводна фауна і флора": як вони виглядають