Конференція-хакатон для жінок Сама собі ціль з грошовими призами: як зареєструватись

У Києві з 6 по 7 квітня відбудеться конференція-хакатон "Сама собі ціль", яку присвятили питанням гендерного та економічного посилення жінок у суспільстві. Подія пройде в офлайн та онлайн форматі.

Зареєструватися та подивитися повну програму конференції можна за посиланням.

У Києві відбудеться конференція-хакатон для жінок "Сама собі ціль": як зареєструватисяПроєкт реалізується до 140-річчя українського жіночого руху. Учасники та учасниці зможуть взяти участь у дискусіях та воркшопах, а також запропонувати власний проєкт, пов'язаний з темою розширення сфери впливу жінок й отримати грошовий приз. За результатами пітчингу фінансування у розмірі $5000 отримають три ініціативи. 

"Мета конференції-хакатону "Сама собі ціль" — проаналізувати труднощі, які трапляються на шляху жінок, спільними зусиллями віднайти можливі рішення і допомогти у втіленні проєктів, які сприяють розвитку потенціалу жінок під час повномасштабного вторгнення", — зазначили організатори.

На хакатон запрошують представників та представниць громадських організацій, бізнесів, медіаринку та креативних індустрій.

Подію відбудеться за ініціативи Projector Foundation за підтримки USAID та MacPaw Space. 

Раніше ми писали, що на правому березі запрацював дружній до жінок і дівчат простір "Вільна" на базі Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.

Жінки не мають рівних умов із чоловіками на ринку праці в жодній країні світу