У Києві в парку "Перемога" створили квітник "ДНК нації" та "ЗСУ": фото

У парку "Перемога", який розташований у Дніпровському районі Києва оновили квіткову композицію. На алеях з квітів зробили великі літери "ЗСУ" у вигляді тризуба.

У Києві в парку "Перемога" створили квітник "ЗСУ": фото

Цю композицію комунальники присвятили воїнам, завдяки яким кияни та гості столиці можуть прогулюватися парками та скверами. 

У Києві в парку "Перемога" створили квітник "ЗСУ": фотоНаступною композицією буде квітник "ДНК нації", який облаштують на сусідніх клумбах.

Господарів собак просять не вигулювати чотирилапих улюбленців на квіткових композиціях. "Прогулюючись парками чи скверами з Вашими улюбленцями, просимо не пускати Ваших тваринок до квітників. Цінуйте працю наших озеленювачів, адже ми створюємо цю красу для Вас", — підкреслили комунальники.

У 2022 році у Києві з'явилося чимало композицій з квітів, які пов'язані з подіями повномасштабного вторгнення. Наприклад, квітник "Київська Мадонна з немовлям", "Мрія", клумба з привидом Києва, марка з кораблем тощо. 

Раніше ми писали, що на Майдані Незалежності представники організацій з різних країн висадили саджанці сакури й заклали "Алею міжнародної підтримки України".

На Березняках висадили троянди з Бахмуту: фото