На Майдані Незалежності висадили "Алею міжнародної підтримки України"

У Києві, на Майдані Незалежності представники організацій з різних країн висадили саджанці сакури й заклали "Алею міжнародної підтримки України". Про цю подію повідомили у "Київзеленбуді".

Сакури на Майдані Незалежності"7 сакур представляють 7 організацій з різних країн, котрі підтримують Україну та допомагають їй у боротьбі із ворогом", — йдеться у дописі.

Цей проєкт ініціював благодійний фонд "Парк Перемоги" задля збору коштів на потреби медичних закладів та організацій, які працюють на прифронтових територіях нашої держави.

Сакури на Майдані Незалежності, Алея міжнародної підтримкиДерева висадили представники США, Канади, Литви та Ізраїлю. Згодом до проєкту приєднаються Німеччина, Велика Британія та Польща.

Біля кожного дерева встановили табличку із назвою країни, що взяла в благодійній ініціативі, та QR-код. Відсканувавши його, можна дізнатися більше про проєкт та переказати кошти на благодійність.

Представники семи країн розповідатимуть про цей проєкт своїм співгромадянам, щоб вони також мали можливість долучитися, задонатити й вписати своє ім’я або цитату з побажаннями для українців у табличці.

Сакури на Майдані Незалежності, Алея міжнародної підтримки"Сакури на Майдані Незалежності — це можливість вчергове розповісти світові про нашу боротьбу, стійкість нашого народу і заручитися підтримкою й іноземних друзів. Локація обрана не випадково. Адже саме Майдан символізує єдність українців і світу з нами", — зазначив генеральний директор КО "Київзеленбуд" Олексій Король.

Раніше ми писали, що на Володимирській гірці в Києві міський голова Віталій Кличко та мер Брюсселя Філіп Клоз започаткували "Алею друзів Києва". 

На Трухановому острові заклали Алею Пам’яті Героїв: фото