Рекорд України — найдовший стяг розгорнули у Києві над Дніпром

На вихідних у Києві над Дніпром розгорнули найбільший прапор України. Довжина стяга склала 207 метрів — новий рекорд зафіксували представники Національного реєстру рекордів.

У Києві над Дніпром розгорнули найдовший прапор України: фото рекордуПо це повідомили в Київській міській раді. 

Рекорд відбувся під час спортивно-психологічного та реабілітаційного заходу "Герою, ти нам потрібен не тільки на полі бою", який присвятили підтримці ветеранів російсько-української та учасників Революції Гідності. 

У Києві над Дніпром розгорнули найдовший прапор України: фото рекорду"Це не просто вияв патріотизму, але й символ сили духу та незламності народу. Такі ініціативи сприяють національному єднанню та підтримці національної гордості. Цей новий рекорд, безсумнівно, запам'ятається як один з визначних моментів для міста", — підкреслила директорка Департаменту суспільних комунікацій КМДА Мирослава Смірнова

У Києві над Дніпром розгорнули найдовший прапор України: фото рекордуКрім рекорду, в цей день провели спортивні змагання та тренування для військових та їхніх родин.

Нагадаємо, що нещодавно у Пирогові зафіксували рекорд України в номінації "Найбільша кількість гомілок, приготовлених на грилі, на одній локації". 

У заповіднику "Києво-Печерська лавра" оновили навігацію: подробиці