У “Музеї Їжі” від родини брендів МХП встановили новий кулінарний рекорд України

У неділю, 19 травня, у Пирогові зафіксували рекорд України в номінації “Найбільша кількість гомілок, приготовлених на грилі, на одній локації”. Його встановили бренд “Наша Ряба” і шеф-кухар та креативний директор кулінарного напряму МХП Алік Мкртчян.

“В такий нелегкий для країни час відкрито “Музей Їжі”, і встановлено унікальний рекорд — засмажено 3949 гомілок. Рекорд Аліка Мкртчяна фіксую вдруге. Все, що він робить — це найкраще та найсмачніше в Україні. І тисячі киян, які були присутні під час встановлення рекорду, в цьому переконалися. Організація рекорду відбувалась на найвищому рівні”, — наголосив зі сцени Валентин Щербачов, засновник Національного реєстру рекордів України.У “Музеї Їжі” від родини брендів МХП встановили новий кулінарний рекорд УкраїниУ “Музеї Їжі” від родини брендів МХП встановили новий кулінарний рекорд УкраїниГомілки смажили 2,5 години. Було задіяно понад 40 кухарів та 30 мангалів. Процес смаження контролювали представники національного рекорду.У “Музеї Їжі” від родини брендів МХП встановили новий кулінарний рекорд України“Хлопці з реєстру рахували кожен мангал. Без їхньої фіксації ми не могли розпочинати смаження. Вони рахували кількість гомілок на решітці та тільки після цього кухарям дозволяли смажити гомілки. І так кожний мангал. Це було не легко, але ми впорались”, — зазначив шеф-кухар, керівник відділу з розробки кулінарних продуктів МХП Тарас Василевський.У “Музеї Їжі” від родини брендів МХП встановили новий кулінарний рекорд України“Ідея створити такий рекорд прийшла мені”, — розповів Алік Мкртчян. “Якщо ми відкриваємо “Музей Їжі”, ми можемо встановити рекорд, який дійсно запам'ятається. Хочеться таким чином об'єднувати людей, робити світ кращим. Це не просто рекорд, це смачна гомілка, приготовлена просто неба”, — ділиться враженнями шеф-кухар, креативний директор кулінарного напряму МХП.У “Музеї Їжі” від родини брендів МХП встановили новий кулінарний рекорд УкраїниПісля фіксації рекорду гомілки могли скуштувати безкоштовно усі охочі.

“Це дійсно смачно, я у захваті. Таку кількість м'яса я ніколи не бачила. А смак просто неперевершений. Дуже дякую за таку можливість — побачити рекорд та скуштувати курку”, — каже киянка Наталка.

Міцність, довговічність та екологічна безпека — головні переваги інноваційної тари "АТБ"