У Києві проведуть обговорення майбутнього Житнього ринку: як зареєструватися

У Києві в червні проведуть обговорення щодо майбутнього розвитку Житнього ринку. Євген Клопотенко закликав киян та активістів прийти на громадські обговорення. Форму для реєстрації можна знайти за посиланням.

Про це кухар повідомив на сторінці у Facebook.

У Києві проведуть обговорення майбутнього Житнього ринку: Євген Клопотенко закликав киян зареєструватисяПодія відбудеться у стінах Київської міської ради. Під час зустрічі представники місцевої влади, адміністрації ринку, бізнесу разом з активістами, урбаністами та мешканцями Подолу мають сформувати спільну думку щодо майбутнього ринку. Висновки обговорень стануть основою проєкту реновації простору.

"Поговоримо про Житній? Вже у червні зберемося у стінах Київської міської ради та сформуємо спільний погляд в майбутнє ринку, що фактично стане основою майбутнього інвест-проєкту і вже міська влада вирішить, яка форма буде найкраща для його реалізації", — йдеться у дописі Клопотенка.

Нагадаємо, що в березні 2024 року Житній ринок виставили на аукціон, локацію планували здавати в довгострокову оренду на 15 років. Проте через розголос аукціон спочатку перенесли, а потім взагалі скасували, назвавши головну умову оренди — капітальний ремонт і збереження функціонала. 

«Кий. ШЕФ. Хорив». Як пройшов гастрономічний pop-up на Житньому ринку