Житній ринок виставили на аукціон: його здаватимуть в довгострокову оренду

Житній ринок, що знаходиться на Подолі, виставили на аукціон.

Локацію здаватимуть в довгострокову оренду — на 15 років.Житній ринок, що знаходиться на Подолі, виставили на аукціонВідповідне оголошення опублікували на Національній електронній біржі.

Загальна площа ринку 11 186,5 кв. м — початкова ціна оренди за місяць сягає більше 2,4 млн грн. 

Крім орендної плати з урахуванням ПДВ, орендар відшкодовує витрати на утримання орендованого майна, комунальних витрат, земельного податку та інших платежів.

Також орендар за власні кошти мусить провести капітальний ремонт (реконструкцію) — це ремонт даху, інженерних мереж, комунікацій, нежитлових приміщень.

Реставраційні роботи мають розпочати протягом шести місяців після укладання договору.Житній ринок, що знаходиться на Подолі, виставили на аукціонЦільове призначення об’єкта залишається таким самим: 

  • На 1 поверсі (площа 5713,2 кв. м) — продаж сільськогосподарської продукції, продтоварів промислового виробництва першої необхідності; 
  • На 2 поверсі (площа 750,1 кв. м) — розміщення об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства, та надання послуг населенню (ательє, хімчистка одягу, вело- та радіомайстерні; 
  • Підвальні приміщення (площа 4723,2 кв. м) — розміщення складських приміщень тимчасового зберігання сільськогосподарської продукції, продовольчих та непродовольчих товарів.

Електронний аукціон планують провести 25 березня 2024 року, о 12:25.

“Наш Київ” вже писав, що ТРЦ “Атмосфера” та готель у Києві виставили на аукціон.

У Києві приватизують готель "Козацький": що відомо