У Києві попрощалися з бойовою медикинею Іриною "Чекою" Цибух: фото

Сьогодні, 2 червня, у Києві в останню путь провели бойову медикиню батальйону "Госпітальєри" Ірину Цибух з позивним "Чека". Церемонія прощання відбулась у Михайлівському Золотоверхому соборі. 

У Києві попрощалися з бойовою медикинею Іриною "Чекою" Цибух: фотоПопрощатися з загиблою військовою прийшли друзі, колеги та бойові побратими. Після панахиди сотні людей зібралися на Майдані Незалежності, щоб віддати дівчині останню шану. 3 червня відбудеться прощання у Львові.

У Києві попрощалися з бойовою медикинею Іриною "Чекою" Цибух: фотоІрина "Чека" Цибух загинула 29 травня 2024 року на Харківщині під час ротації, за кілька днів до свого дня народження. 1 червня медикині мало виповнитися 26 років.

У Києві попрощалися з бойовою медикинею Іриною "Чекою" Цибух: фотоЗ 2015 року "Чека" працювала в Донецькій та Луганській областях як  військова парамедикиня, також була бойовою медикинею у складі добровольчого батальйону "Госпітальєри", була журналісткою. При житті вона отримала нагороду від президента України Володимира Зеленського — орден "За заслуги"

Нагадаємо, що 19 квітня у Києві попрощалися з військовим киянином Павлом Петриченком, який загинув під час бойового завдання 15 квітня 2024 року.

Київський крематорій реставрують: що відомо