У Києві попрощалися з військовим та активістом Павлом Петриченком: фото
Фото: Олександр Магула

Сьогодні, 19 квітня, у Києві попрощалися з військовим киянином Павлом Петриченком, який загинув під час бойового завдання 15 квітня 2024 року.

19 квітня у Михайлівському соборі попрощалися з Павлом ПетриченкомЦеремонія прощання відбулась у Михайлівському соборі.

Як передають журналісти "Суспільного", попрощатися з Петриченком прийшли його рідні, побратими, активісти та волонтери. Зокрема, шану загиблому віддав Сергій Притула, Масі Найєм, Сергій Стерненко тощо. Загалом на церемонію прийшло понад тисячу людей.

19 квітня у Михайлівському соборі попрощалися з Павлом Петриченком19 квітня у Михайлівському соборі попрощалися з Павлом ПетриченкомПоховають військового у Києві на Аскольдовій могилі.

19 квітня у Михайлівському соборі попрощалися з Павлом ПетриченкомНагадаємо, Павло Петриченко був сержантом 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. У 2022 році пішов воювати, а 15 квітня 2024 року загинув на Донеччині. Під час війни він створив петицію про обмеження роботи онлайн-казино, а до повномасштабного вторгнення організовував рух "Хто замовив Катю Гандзюк".

Раніше ми писали, коли можуть відбутися перші поховання на Національному військовому меморіальному кладовищі на Київщині.

Помер український письменник та публіцист Дмитро Капранов