У Києві презентували нове обладнання для очищення води з річок: фото

У Києві на Деснянській водопровідній станції презентували пілотну установку для очищення води з річок. У столиці планують відійти від застарілого метода очищення води хлором та перейти на новітні технології. 

У Києві на Деснянській водопровідній станції презентували пілотну установку для очищення води з річок. Столиця живиться водою з Десни, але її якість не відповідає нормам — вода забруднена органічними сполуками, залізом та марганцем. Завдяки новому обладнанню "Київводоканал" зможе напрацьовувати новітні методи й технології знезараження та очищення й адаптувати їх до поточної якості води.

"Це обладнання має допомогти оперативно моделювати технології знезараження води, відповідно до поточного стану річок та різних факторів впливу", — повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

У Києві на Деснянській водопровідній станції презентували пілотну установку для очищення води з річок. Установку розробили за підтримки німецьких партнерів – науковців Інституту комунальної інфраструктури. Пілотну версію встановили на Деснянській водопровідній станції, яка забезпечує водопостачання 60% споживачів Києва.

У Києві відбулась презентація пілотної установки для очищення води з річок. "За потреби установка може бути вдосконалена, про це є домовленість із німецькими партнерами. Ми будемо використовувати комплексний підхід, адже заміна одного реагенту без зміни технологічних процесів може не дати бажаного результату. Кияни можуть бути впевнені, що рішення щодо модернізації Деснянської станції буде оптимальне і виважене", — підкреслив заступник генерального директора "Київводоканалу" зі стратегічної політики Дмитро Новицький.

У Києві відбулась презентація пілотної установки для очищення води з річок. Раніше ми писали, що у Києві планують провести поточний ремонт Каховського шляхопроводу, якій розташований на перетині Броварського проспекту і вулиці Євгена Сверстюка. На роботи витратять майже 3 млн грн.

Водолази врятували киянина, який намагався переплисти Дніпро