У Києві покажуть мультимедійне шоу Примаченко. Рік дракона: де та коли

У Києві 12 січня в Національному музеї декоративного мистецтва презентують перше мультимедійне шоу "Примаченко. Рік дракона". Понад відомих 20 картин художниці "оживуть" під музику гурту "Даха Браха".

Про це повідомили представники музею у Facebook.

У Києві покажуть мультимедійне шоу "Примаченко. Рік дракона": де та колиШоу підготували до дня народження української мисткині. Зазначається, що персонажі фантастичного світу Марії Примаченко будуть рухливими й схожими на казкових героїв.

"Головна мета спільного проєкту – популяризувати творчий спадок всесвітньовідомої художниці Марії Примаченко, особливо серед дітей та молоді. Засобами новітніх технологій зробити його ще більш сучасним, привабливим, близьким та зрозумілим навіть для найменших українців".

Анімаційна виставка розпочне роботу о 15:00 й працюватиме до 11 лютого.  Вхід на презентацію — безкоштовний. В інші дні вартість квитка для дорослих – 100 грн, для дітей – 50 грн.

Ініціаторами проєкту стали фахівці творчої команди "ЄМУЗЕЙ Production", Національного музею декоративного мистецтва України та Фонду родини Примаченко.

Адреса: вулиця Лаврська, 9, корпус 2.

Раніше ми писали, що правнучка Марії Примаченко поділилася деталями майбутнього музею в Болотні.

Праонука Марії Примаченко: про сім’ю, побут та мономузей української художниці