У Києві покажуть експозицію жіночої військової форми
Фото: kmr.gov.ua/uk

У Києві, 21 грудня пройде захід "Women of Ukraine – Heroes of the World", на якому представлять експозицію жіночої військової форми та амуніції "Одягни жінку воїна і вона врятує світ".

Про це повідомили на сайті Київської міської ради.

Організаторами ініціативи став проєкт "Arm Women Now", який створили задля налагодження виробництва військової форми для жінок в нашій державі.

Форма має значення, і для кожної жінки є свій відтінок сміливості: хоробрість, цілеспрямованість, незламність, рішучість та відважність.

Наголошується, що нова форма від "Arm Women Now" підійде жінкам з будь-яким розміром і типом фігури, в якій вони відчуватимуть себе комфортно.

На сайті зазначається, що форма наразі проходить тестування в Міністерстві оборони України.

Наша команда близько двох місяців розробляла лекала, відшивала тестові екземпляри та вносила зміни, було враховано рекомендації від ЗСУ та побажання від дівчат з передової.

Також під час заходу комплекти військової форми передадуть усім жінкам, які перебувають у лавах 112-ї окремої бригади ТРО міста Києва

Подія відбудеться 21 грудня о 10:00 в залі "Освіторія Хаб", який знаходиться на вулиці Князів Острозьких, 2. Вхід на подію за попередньою реєстрацією.

На початку липня ми писали про анонс Київрадою запуску пошиву жіночої форми. На той момент вже розробили лекала майбутньої форми та оголосили про ряд благодійних аукціонів зі збору коштів, де лоти надали відомі українські зірки, спортсмени та публічні діячі.

Генштаб ЗСУ повідомив, як будуть брати жінок на війсковий облік