У центрі Києва пограбували іноземного волонтера, який від початку повномасштабної війни навчав військових тактичній медицині.

У Києві злодій пограбував американського волонтера, який від початку повномасштабної війни навчав військових ЗСУ домедичній допомозі в умовах бойових дій. Про це повідомили правоохоронці.

У Києві злодій пограбував американського волонтера, який від початку повномасштабної війни навчав військових ЗСУ домедичній допомозі в умовах бойових дій.Волонтер, перебуваючи у центрі міста, на вулиці Григорія Сковороди, на декілька хвилин відвернувся, як злодій вкрав рюкзак зі спорядженням та технікою. Коли іноземець потягнувся за речами — їх вже на місці не було.

Поліціянти Подільського району оперативно встановили ймовірного підозрюваного та розшукали викрадене майно.

У Києві злодій пограбував американського волонтера, який від початку повномасштабної війни навчав військових ЗСУ домедичній допомозі в умовах бойових дій.Виявилося, що грабіжник — 29-річний киянин, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі. Усі речі, які він крав, залишив у приятелів. 

Слідчі повідомили затриманому про підозру за статтею 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Речі, які киянин вкрав у американського волонтераАмериканцю речі повернули, а що буде з грабіжником вирішить суд. Ймовірно, йому загрожує до восьми років позбавлення волі

Раніше ми писали, що у Києві викрили шахрая, який виманював гроші в родин зниклих бійців ЗСУ.

СБУ затримала у Києві адміністратора Телеграм-каналу прокремлівської пропагандистки Монтян