У Києві озброєний чоловік захопив бізнес-центр: що відомо

Сьогодні зранку, 12 жовтня, у Солом'янському районі озброєний чоловік захопив бізнес-центр. На місце подій прибули спецпризначенці КОРДу.

Про це повідомили представники поліції у Telegram.

У Києві озброєний чоловік захопив бізнес-центр: що відомоВін зайшов у приміщення офісного центру, який знаходиться на бульварі Вацлава Гавела, зробив декілька пострілів та погрожував встановити "розтяжку" на вході. Також чоловік змусив охоронців вийти з будівлі.

У Києві озброєний чоловік захопив бізнес-центр: що відомоПісля перемовин поліцейські затримали зловмисника. Чоловік не встиг нікому зашкодити.

У Києві озброєний чоловік захопив бізнес-центр: що відомоНаразі на місці подій працює слідчо-оперативна група й встановлює обставини та мотиви злочину.

Через слідчі дії змінили рух автобусного маршруту №2. Рух організовано в напрямку вулиці Булгакова в об'їзд по вулиці Миколи Василенка, повідомили у "Київпастрансі".

Раніше ми писали, що у столиці затримали агента російської ФСБ, який хотів вступити до школи "Армії дронів", щоб шпигувати за українськими військовими.

Готував новий ракетний обстріл Києва: СБУ затримала російського агента