У Києві демонтували МАФи та термінали поповнення на 10 вулицях. Прибрали незаконно встановлені холодильники, термінали поповнення та паркани на Майдані Незалежності, у Шевченківському та Печерському районах.

У Києві демонтували МАФи, будівельні паркани, холодильники та термінали поповнення. Незаконно встановлені об'єкти прибрали у шести районах столиці. 

У Києві демонтували МАФи та термінали поповнення, квітень 2023 рікКомунальники здійснили демонтаж за наступними адресами:

  • Дніпровський район: вулиця. Митрополита Андрія Шептицького, 24, вулиця Павла Усенка, 8, вулиця Тампере, 12;
  • Солом'янський район: вулиця Волинська, 41, бульвар Чоколівський, 19;
  • Шевченківський район: вулиця Юрія Іллєнка, 54, проспект Перемоги, 40, парк ім. Пушкіна;
  • Дарницький район: вулиця Архітектора Вербицького, 1;
  • Деснянський район: вулиця Миколи Закревського, 91/1, вулиця Братиславська, 52.

У Києві демонтували МАФи та термінали поповнення на 10 вулицяхУ Києві в квітні 2023 року демонтували МАФи, паркани, холодильники, термінали поповнення на 10 вулицяхНа Майдані Незалежності прибрали значну кількість холодильників, які заважали пішоходам пересуватися містом. А у Шевченківському та Печерському районах демонтували паркани, які псували зовнішній вигляд вулиць.

У Києві демонтували МАФи, паркани та термінали поповнення на 10 вулицяхЯк повідомив, Тимур Ткаченко, директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації, у рамках запланованої реконструкції йде активний демонтаж по вулиці Пирогова.

У Києві демонтували МАФи, паркани та термінали поповнення на 10 вулицяхУ Києві демонтували МАФи, паркани та термінали поповнення на 10 вулицяхРаніше ми писали, що у Києві демонтували МАФи-кав'ярні, які займалися торгівлею без дозвільної документації.

Біля метро "Чернігівська" прибрали стихійну торгівлю: фото