У Києві демонтували МАФи-кофейні на 9 вулицях: фото

У Києві прибрали МАФи, які займалися торгівлею без дозвільної документації. Деякі кіоски демонтували самі власники, а інші — силами працівників комунального підприємства "Київблагоустрій".

У Києві демонтували МАФи-кав'ярні на 9 вулицях, квітень 2023 рікНезаконно встановлені МАФи-кав'ярні демонтували на 9 вулицях столиці:

  • у Голосіївському районі: на вулиці Композитора Лятошинского, 12 та на вулиці Виставковій, 2;
  • у Святошинському районі: на вулиці Гната Юри, 20, на вулиці Василя Кучера, 7, на вулиці Володимира Покотила, 1-3 та на бульварі Кольцова, 13;
  • у Дарницькому районі: на вулиці Княжій Затон, 4/4;
  • у Деснянському районі: на вулиці Оноре де Бальзака, 2А;
  • в Оболонському районі: на проспекті Оболонському, 1-Б.

У Києві демонтували МАФи-кав'ярні на 9 вулицях, квітень 2023 рік"Менш як місяць назад ми обрали прибирання незаконних засобів пересувної торгівлі пріоритетним напрямком. У планах очистити весь Київ від всіх таких об'єктів без дозвільної документації", — наголосив Тимур Ткаченко, директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації.

У Києві демонтували незаконну торгівлю та кіоски на 9 вулицях, квітень 2023 рікВін підкреслив, що окремі підприємці намагаються після самостійного демонтажу встановлювати свої МАФи в інших місцях, але у КМДА про це знають і прибирають їх повторно.

Раніше ми писали, що у Дніпровському та Деснянському районах Києва нещодавно прибрали стихійну торгівлю на шести вулицях.

Біля метро "Чернігівська" прибрали стихійну торгівлю: фото