У Києві чоловік розгромив приймальню Мінсоцполітики, бо не знайшов дружину: відео

У Києві чоловік влаштував погром в приймальні громадян Міністерства соціальної політики України. Він пояснив, що державні установи не допомогли йому знайти порядну дружину. Його судитимуть за хуліганство.

Про це інформує Київська міська прокуратура.

У Києві чоловік розгромив приймальню Мінсоцполітики, бо не знайшов дружину: відеоІнцидент стався наприкінці вересня. Чоловік увірвався до приймальні Мінсоцполітики та почав трощити стільцем вікна, офісні меблі та техніку. Свої дії він супроводжував лайкою.

Працівники Міністерства викликали поліцію. Виявилося, що порушник з Волинської області, йому 32 роки. В столиці перебував проїздом. Чоловік пояснив свою агресію тим, що тривалий час не міг познайомитися з порядною жінкою та створити родину. На його думку, в цьому винні держустанови, бо вони мали допомогти знайти дружину.

У Києві чоловік розгромив приймальню Мінсоцполітики, бо не знайшов дружину: відеоПравоохоронці з'ясували, що хуліган не перебуває на обліку у психіатра та нарколога, військову службу не проходив, а також офіційно не працевлаштований.  

Наразі чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень, пробаційний нагляд до трьох років або обмеження волі на 3 роки.

Нагадаємо, 7 жовтня біля Південного вокзалу жінка зняла відео, де раділа вибухам та називала киян "пацюками".

У Києві оштрафували військового, який побив дизайнера через гомофобію