У Києві затримали жінку, яка раділа вибухам та насміхалась з киян під час тривоги: фото, відео

7 жовтня 2024 року у Києві на вокзалі жінка з Донеччини раділа вибухам та називала киян "пацюками" за те, що вони бігли в укриття.

Про це повідомили у відділку комунікації поліції Києва.

У Києві затримали жінку, яка раділа вибухам та насміхалась з киян під час тривоги: фото, відеоПід час вибухів на Південному вокзалі жінка зняла відео, в якому вихваляла агресію росії. Вона зловтішалася над містянами, які намагалися укритися в підземному переході: "Тут росіяни дають опор українцям і всі як "криси" побігли.. щирі українці під бомбами". 

Відеозапис Волошиної виявили у соцмережах. Зловмисницю затримали у кафе біля вокзалу, де вона вирішила поїсти після відбою повітряної тривоги. Порушницею виявилася уродженка Донецької області Аліна Волошина, 2001 року народження. Останнім часом вона мешкала у столиці.

У Києві затримали жінку, яка раділа вибухам та насміхалась з киян під час тривоги: фото, відеоМи віднайшли сторінку TikTok Волошиної. 

У Києві затримали жінку, яка раділа вибухам та насміхалась з киян під час тривоги: фото, відео

Також знайшли відеоролик, де вона використала маску "ДНР" на все обличчя і співала "для мене росія мама, папа яркий триколор". В профілі написано, що вона "з ДНР"

Наразі правоохоронці спілкуються з Аліною Волошиною. Вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці.

Раніше ми писали, що дівчина станцювала під російський трек біля меморіалу Небесної Сотні.

Атака Києва дронами та ракетами 7 жовтня: що відомо про наслідки