Внаслідок ракетного обстрілу Києва 24 червня пошкоджено приміщення художньо-виробничого комплексу Національна опера України.

Внаслідок нічного ракетного обстрілу Києва, який відбувся вночі 24 червня, пошкоджено приміщення художньо-виробничого комплексу "Національна опера України".  Про це повідомили представники МКІП.

Це приміщення знаходиться також у Солом'янському районі, неподалік від багатоповерхівки, в яку влучив уламок від збитої ракети. 

"В результаті на території подвір’я комплексу впало багато уламків балконів, віконних блоків, зовнішнього оздоблення будинку та меблів з постраждалих квартир та інше", — зазначив Міністр культури Олександр Ткаченко.

У Києві 24 червня через обстріл постраждав художньо-виробничий комплекс "Національної опери" В результати перевірки виявили вибиті вікна та ушкодження покрівлі площею до 10 м кв. Детальніше про наслідки повідомлять після ретельного обстеження будівлі.

У Києві через обстріл постраждав художньо-виробничий комплекс "Національної опери" Нагадаємо, що 24 червня росія атакувала Київ крилатими ракетами. Сили ППО знищили понад 20 ракет Х-101/555, проте уламки влучили у багатоповерховий будинок у Солом'янському районі (ЖК "Династія"), загинули люди, пошкоджені авто, які перебували на стоянці.

На Оболоні ліквідували дві потужні пожежі: рятувальники показали фото