У Гаазі запустили трамвай UNITED24
Фото: facebook.com/u24.gov.ua

Вулицями нідерландського міста Гаага почав курсувати трамвай з логотипом фандрайзингової платформи UNITED24 у кольорах українського прапора.

Гаага стала вже третім містом, після Вільнюса та Відня, де з'явився громадський транспорт на підтримку UNITED24. Окрім логотипа ініціативи, на ньому також нанесений QR-код з посиланням на її сайт.

В UNITED24" виразили вдячність за таку ініціативу групі віденських волонтерів на чолі з українськими дипломатами Олегом Вербовим та Віталієм Литвином, які творчо підійшли до підтримки платформи.

Там також зазначили, що "український" трамвай проходить повз будівлю Міжнародного кримінального суду. І виразили сподівання, що незабаром "з вікон Гаазького суду цей трамвай буде сумно проводжати очима самі знаєте хто".

Нагадаємо, перший такий трамвай на підтримку українців почав курсувати вулицями Відня у вересні. Дизайн трамвая пов’язаний з мистецькою спадщиною Георгія Нарбута, який понад 100 років тому працював над брендуванням Української держави, використовуючи національні візуальні елементи.

У Києві весь електротранспорт на маршрутах замінять автобуси — Кличко