У "Добробуті" проведуть безоплатні консультації дерматологів, дерматоскопію та обстеження: де зареєструватися

З нагоди Всесвітнього дня меланоми медична мережа "Добробут" у партнерстві з благодійним фондом Inspiration Family, бізнес-простором Peremoga, а також за підтримки медичної лабораторії ДІЛА та LA ROCHE-POSAY проведе низку безоплатних заходів, спрямованих на попередження, виявлення меланоми й раку шкіри та обізнаність щодо цих захворювань серед населення.

11 травня в межах кампанії відбудеться спільний з Inspiration Family та Peremoga захід "Перевір родимки. Обізнаність, а не тінь врятує від раку шкіри". З 12:00 до 19:00 лікарі-дерматологи "Добробуту" проведуть безоплатні медичні консультації з дерматоскопією для всіх охочих за попередньої реєстрації. За необхідності, яку визначає лікар, за підтримки медичної лабораторії ДІЛА у медичних центрах "Добробуту" також можна буде пройти безоплатні дослідження "ексцизійна біопсія" або "панч-біопсія" протягом місяця від дати консультації.

На завершенні заходу провідний дерматолог та онкохірург "Добробуту", кандидат медичних наук Марія Кукушкіна, прочитає лекцію "Правда та міфи про меланому та раки шкіри".

Зареєструватися на подію можна, заповнивши форму за посиланням.

Крім того, 20 травня у новій клініці "Добробут" на Русанівці за адресою вул. Ентузіастів, 1/2, за підтримки La Roche-Posay пройде акція "Перевірка шкіри". У межах заходу всі охочі зможуть отримати безоплатну консультацію онкодерматолога з дерматоскопією, а також за необхідності, яку визначає лікар, за підтримки МЛ ДІЛА у "Добробуті" можна буде пройти безоплатні дослідження "ексцизійна біопсія" або "панч-біопсія".

Від 22 по 29 травня в межах заходу "Тиждень меланоми в Добробуті" аналогічні послуги усі охочі зможуть отримати в будь-якому з медичних центрів "Добробут". Безоплатну консультацію та огляд у межах заходів "Перевірка шкіри" та "Тиждень меланоми в Добробуті" можна отримати за попереднім записом, зателефонувавши за номерами (097) 495 2888, (050) 495 2888, (044) 495 2888.

Раніше ми писали, що Helsi запустила сервіс термінових онлайн-консультацій, де можна отримати е-рецепт та направлення.

В київській клініці Охматдит вперше використали ендокапсулу для обстеження дитини