У Бучі на Київщині відбудовують багатоповерхівку, пошкоджену внаслідок бойових дій в області: на якому етапі роботи
Фото: Служба відновлення і розвитку інфраструктури Київщини

У Бучі на Київщині триває відбудова дев’ятиповерхівки на вулиці Яблунській, 17 — роботи з капітального ремонту на завершальному етапі. 

Про це повідомляє Служба відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області.

Будівля зазнала численних пошкоджень внаслідок влучань снарядів і крупнокаліберних куль. Зокрема понівечили перекриття й перегородки, у двох під'їздах були пошкоджені несучі стіни, сходи, покрівля, вікна та двері.

Наразі будівельники завершують облаштування нової покрівлі. У кожній квартирі встановили нові вікна та балкони, фасад будинку утеплили. У кожному під’їзді встановили нові вхідні двері, місця загального користування з чистовим оздобленням. У Бучі на Київщині відбудовують багатоповерхівку, пошкоджену внаслідок бойових дій в області: на якому етапі роботиУ 10 зруйнованих квартирах облаштували кабельну проводку, виконали стяжку, тинькування та шпаклівку, встановили нові вхідні двері, тривають роботи з влаштування внутрішньої інженерії. Також в багатоповерхівці капітально відремонтують ліфти. У Бучі на Київщині відбудовують багатоповерхівку, пошкоджену внаслідок бойових дій в області: на якому етапі роботиБудівлю відновлюють для понад 420 мешканців.

“Наш Київ” вже писав, що відомо про наслідки атаки дронами по столиці та області вночі 16 жовтня.

На Осокорках реконструювали амбулаторію №2: як виглядає і коли відкриють