Фабрика-кухня в Бучі фото

У Бучі завершилось будівництво першої в Україні фабрики-кухні. На офіційному відкритті проєкту, яке відбулось 18 грудня, були присутні перша леді Олена Зеленська та американський меценат Говард Баффет.

У Бучі відкрили першу в країні фабрику-кухню: як вона виглядаєПро це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

Фабрика-кухня Буча: як вона виглядаєНа фабриці-кухні готуватимуть корисну їжу для 30 шкіл та садочків трьох громад: Бучанської, Немішаївської та Бородянської. Сніданки та обіди почнуть доставляти до освітніх закладів у січні-лютому 2024 року.

У Бучі відкрили фабрику-кухню: як вона виглядає"Щодня тут зможуть виготовляти до 10 тис. порцій. Готові страви охолоджуватимуть при температурі 3°С, автівками у спеціальних боксах доставлятимуть до шкіл та садків, а там розігріватимуть на спеціальному обладнанні", — зазначив Кравченко.

Будівництво кухні тривало 8 місяців. Обіди готуватимуть за новими вимогами реформи шкільного харчування на сучасному обладнанні за сучасними технологіями. Для персоналу проводитимуть тренінги, щоб вдосконалювати технологічний процес.

У Бучі відкрили фабрику-кухню: як вона виглядаєДругу фабрику-кухню мають побудувати у Лозовій на Харківщині. Вона годуватиме щодня майже 14 тисяч учнів та дошкільнят у п'яти громадах Лозівського району.

Фабрика-кухня в БучіПроєкт реалізований за ініціативи першої леді Олени Зеленської та за підтримки мецената Говарда Баффета. Зазначається, що будівництво фабрики-кухні дозволить годувати більшу кількість дітей та сприятиме економічному розвитку Київської області.

Раніше ми писали, що Укрзалізниця разом із фондом Говарда Баффета створила перший у світі автономний поїзд-кухню — Food Train.

У Бучанському районі відбудовують заклад освіти: фото