Food Train: Укрзалізниця створила перший у світі автономний поїзд-кухню

Укрзалізниця разом із фондом Говарда Баффета створила перший у світі автономний поїзд-кухню — Food Train. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Укрзалізниця створила перший у світі автономний поїзд-кухню — Food TrainFood Train це поїзд, який складається з 6 вагонів:

  • генераторний вагон із власною заправною станцією;
  • вагон-холодильник;
  • вагон для попередньої обробки продуктів;
  • вагон з гарячою кухнею для приготування фінальних страв;
  • вагон для персоналу (з душовими кабінами й пральною машиною);
  • окремий вантажний вагон, де зберігатиметься 27 тисяч літрів води з фільтраційною та насосною станціями.

Укрзалізниця створила перший у світі автономний поїзд-кухню — Food Train"Залізничні вокзали минулої зими стали центрами обігріву та харчування для всіх українців у прифронтових регіонах, де блекаути мали регулярний характер. Цього року на додачу до вокзалів ми створили цілий поїзд, який здатен виробляти понад 10 тисяч порцій їжі на день будь-де і будь-коли", — йдеться у дописі.

Укрзалізниця створила перший у світі автономний поїзд-кухню — Food TrainЗазначається, що поїзд-кухня може працювати автономно до семи днів. Обладнання в Food Train дозволить кухарям готувати повноцінні страви: супи, каші, салати, мʼясо тощо.

Автономний поїзд-кухня Food Train від УкрзалізниціА спеціальні термобокси, встановлені всередині поїзда, дозволяють легко транспортувати готові ланчбокси з їжею від поїзда-кухні до кінцевого споживача.

Food Train пройшов тестову перевірку. Найближчим часом поїзд вирушить до прифронтових районів України, де тепло та їжа є критично важливими для життя людей.

Як виглядає поїзд-кухня Food Train від УкрзалізниціСтворенні інноваційного поїзда профінансував фонд Говарда Баффета, американського філантропа та бізнесмена. Баффет багато разів подорожував залізницею в різні куточки нашої держави й підтримував Україну з перших днів повномасштабного вторгнення.

Автономний поїзд-кухня Food Train від Укрзалізниці

Раніше ми писали, що відомий шеф-кухар, ресторатор та засновник World Central Kitchen Хосе Андрес став новим амбасадором UNITED24.

"Укрзалізниця" планує закупити нові пасажирські вагони за майже 2 млрд гривень