У Бородянці відновили зруйнований ліцей №1: на це витратили 370 млн грн

На Київщині повністю відновили Бородянський ліцей №1. Під час ракетних атак рф будівля навчального закладу була зруйнована на 80%. На відбудову ліцею та облаштування сучасного укриття витратили 370 мільйонів гривень. 

Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

У Бородянці повністю відновили зруйнований ліцей №1: на це витратили 370 млн грнДо повномасштабного вторгнення в закладі було 26 кабінетів та навчалося 500 дітей. 

Під час масованих атак у ліцеї вигоріли декілька навчальних приміщень, вибило вікна, двері, пошкоджено опорні конструкції та стіни, знищено системи електропостачання, каналізації та опалення.

У Бородянці повністю відновили зруйнований ліцей №1: на це витратили 370 млн грнПриміщення ліцею реконструювали за сучасними вимогами, провели внутрішні та зовнішні роботи, модернізували освітній простір.

У Бородянці повністю відновили зруйнований ліцей №1: на це витратили 370 млн грнДля учнів облаштували конференцзалу та атріум, де діти відпочиватимуть та проводитимуть позакласні заходи. В класах та лабораторіях встановили сучасні меблі, інтерактивні панелі та комп'ютерну техніку. Також оновили їдальню — встановили найсучасніше обладнання для приготування гарячих обідів.

У Бородянці повністю відновили зруйнований ліцей №1: на це витратили 370 млн грнПід час повітряних тривог учні зможуть навчатися у великому інклюзивному укритті площею 1000 м2. 

У Бородянці повністю відновили зруйнований ліцей №1: на це витратили 370 млн грнВідбудувати бородянський освітній заклад допоміг Уряд Литви.

Раніше ми писали, коли закінчиться навчальний рік в школах Київщини.

На Київщині створили понад 2,5 тисячі додаткових місць в дитсадках у 2023 році: деталі