Українські балетні танцівники виступлять на сцені у Берліні, аби підтримати постраждалих у війні українців
Фото: Radio&Juliet Quatro

У берлінському "Театрі на Потсдамській площі" покажуть балетне шоу на підтримку українців, постраждалих у війні. Усі виручені з продажу квитків кошти підуть до благодійного фонду Tabletochki, який зараз допомагає українцям, зокрема, сім'ям в евакуації та медикам, а також надає психологічну допомогу. 

Так, 27 травня в рамках ініціативи #supportUkraine українські балетні танцівники вийдуть на берлінську сцену. Вони покажуть шоу Radio&Juliet & Quatro, який поєднує хореографію Едварда Клюге (балет Quatro) та емоційну музику Radiohead. Усе це доповнить чуттєвий альбом O.K. Computer та незрівнянна пластика українських танцівників зі світовими іменами. 

"Нещодавно українські балетні танцівники з дітьми полишили свої домівки і все, що мало для них цінність. 27 травня вони танцюватимуть для того, щоби допомогти своїм співвітчизникам, які опинилися в складному становищі через війну. Артисти з жахом розповідають, як їхні родичі та друзі з України ховаються від обстрілів у підвалах без світла, газу й води та евакуюються з немовлятами без речей першої необхідності", — розповідають організатори заходу.

Придбати квитки на балетне шоу можна за посиланням

Спротив російській окупації, день 79