У Києві в Бабиному Яру відкрилась виставка Вкрадене дитинство: фото

У Києві у Національному історико-меморіальному заповіднику "Бабин Яр" відкрилася виставка "Вкрадене дитинство". Її присвятили Міжнародному дню захисту дітей.

Про це повідомили у Мінкульті.

У Києві в Бабиному Яру відкрилась виставка Вкрадене дитинство: фотоВ експозиції виставки "Вкрадене дитинство" —  документи, фото та речі з архіву українського історика Іллі Левітаса. Відвідувачі можуть дізнатися про історію двох маленьких єврейських дівчат, яких вбили в Бабиному Яру 82 роки тому. 

У Києві в Бабиному Яру відкрилась виставка Вкрадене дитинство: фотоТакож на виставці можна побачити роботи сучасних українських митців на тему примусової депортації українських дітей до рф. Це відео-арт Михайла Алексеєнка та скульптури Юлії Беляєвої. 

У Києві в Бабиному Яру відкрилась виставка Вкрадене дитинство: фото"Цей проєкт висвітлює глобальну трагедію на прикладі однієї з тисячі подібних історій. З першого стенду виставки ми можемо відчути всю той біль і тугу трагічних подій 80-ти річної давнини. І, на жаль, цей біль нам всім стала добре знайомою за останні два роки повномасштабного вторгнення. В обох трагедіях, минулого і сьогодення, найбільше страждають невинні діти", — зазначив т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв.

Раніше ми писали, що у Києво-печерській лаврі відбувся саміт з нагоди ювілею вступу України до ЮНЕСКО.

У Києві створили графіті з портретом шістдесятника Івана Світличного: фото