Святослав Вакарчук дав концерт на київському вокзалі

Фронтмен рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук влаштував імпровізований концерт на Центральному вокзалі столиці. 

 Як пояснює артист, таким чином він вирішив підтримати громадян, які прийшли зустріти своїх близьких, або навпаки вирушають нарешті додому. 

Київ. Центральний залізничний вокзал, Фортеця незламності. Місце, яке працює 24/7 і де люди чекають, зустрічаються, заряджають гаджети, є медпункт допомоги, а діти мають свою окрему ігрову кімнату, діти з деокупованих територій, діти вільної України.

Разом з глядачами, які зібралися послухати виступ, він заспівав під гітару декілька відомих пісень колективу "Океан Ельзи", а також "Червону руту" та "Ой чий то кінь стоїть".

"Згадав, як навесні був на вокзалі у Львові й тоді майже всі люди їхали за кордон. Сьогодні хтось зустрічає, нехай і на дуже коротких пару днів, свого Захисника, хтось їде додому до звільненого Херсону чи Ізюму, їдуть свої до своїх по країні, працюють, живуть. Бо вся наша Україна — це фортеця незламності", — додав Вакарчук. 

До речі, Святослав Вакарчук вже не вперше влаштовує спонтанні концерти для киян. У жовтні він заспівав на київському пішохідно-велосипедному мосту, поряд з яким тоді впала ракета. 

Род Стюар дав великий концерт на підтримку України