Святослав Вакарчук

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заспівав на київському пішохідно-велосипедному мосту, поряд із яким сьогодні впала російська ракета.

Відео виступу Вакарчук опублікував на своїй сторінці у Facebook. 

"Сьогодні я на нашому Пішохідно-велосипедному мосту заспівав пісні, зокрема, "Місто Марії", яка присвячена Маріуполю. І знаєте, чому? Кажуть, конструкція мосту зроблена саме зі сталі "Азовсталі"", — розповів музикант.

Також Вакарчук згадав, що саме на пішохідно-велосипедному мосту за два дні до повномасштабного військового вторгнення росії в Україну, тобто 22 лютого, гурт "Океан Ельзи" влаштував імпровізований концерт.

"Відчували тоді, що маємо бути всі разом, як один. Сьогодні рашистські ракети, в чергове, тероризували Україну і Київ. Та їм ніколи не вдасться зруйнувати міст між душами і серцями українців! Азов - сталь! Ми - переможемо! Слава Україні! Героям слава!" — додав Вакарчук.

Нагадаємо, що через загрозу повторних ракетних ударів по Києву з боку російських окупантів у понеділок, 10 жовтня, не працюватимуть кілька столичних ТРЦ. Також сьогодні не працюють ресторани McDonald's.

Притула відкрив збір на українські дрони-камікадзе: як долучитись